t/m 14 JAN '24 CURLINGBAAN

De winter staat op de stoep: tijd om deze koude maanden af te trappen met activiteiten waar je lekker van opwarmt! 

Lowlander Botanical Bar & Restaurant
 tovert van 14 november tot 14 januari om tot een botanische-winter-tuin mét een heuse curlingbaan. Of je nu een doorgewinterde pro bent of nog nooit een curlingsteen hebt gezien, maak je geen zorgen - het is voor iedereen! Huur de baan (voor max 8 personen) 30 minuten lang voor €15,-. Je reserveert dan gelijk een tafel waar je met je team tussendoor kan bijkomen met een lekker Lowlander bier, herfstige cocktail, snacks etc. 

PS. je kan op de bonnefooi komen maar om zeker te zijn van een plek, reserveer dan van tevoren. Cheers!

Lowlander Curling

14 november '23 tot 14 januari '24
van 11.00 - 23.00 uur

6-7 JAN '24 PLUKFEEST

Ieder jaar belanden er na de feestdagen miljoenen kerstbomen op de hoek van de straat. En dat is zonde. Niet alleen van die mooie boom, maar ook van zijn potentiële smaak. De sparrennaalden zitten namelijk vol citrustonen en een heerlijk warme, feestelijke geur.

Ook dit jaar waren we in januari het inleverpunt voor kerstbomen, zijn er kilo's naalden geplukt en hebben we een nieuwe batch Lowlander Winter I.P.A.(5%) en Non-Alc Winter I.P.A.(0.3%) gebrouwen.

Omdat we dit grootse succes graag doorzetten tovert Lowlander Botanical Bar & Restaurant op zaterdag 6 en zondag 7 januari '24 weer om tot inleverpunt en plukparadijs van kerstbomen. Dus, wil je kerstbomen een goed 'tweede leven' geven - kom ze dan brengen. Bij elk gevuld glas sparrenaalden krijg jij een lekker koud bier - win, win als je het ons vraagt.

Lowlander Plukfeest
zaterdag 6 en zondag 7 januari '24
van 10:00 tot 17:00 uur

10:00 - 12:00 uur
voor de kids - lever je kerstboom in en krijg voor elk geplukt glas met sparrenaalden, warme choco met slagroom en een Lowlander kleurplaat.

12:00 - 17:00 uur
lever je kerstboom in en krijg voor elk geplukt glas met sparrenaalden een fles Lowlander Winter I.P.A. (alc of non-alc).