Bier proeven in Amsterdam

Bij Lowlander brouwen we met botanicals om op een natuurlijke manier de lekkerste bieren te creëren. Elk bier heeft zijn eigen unieke smaakprofiel. Van fruitig tot bloemig, van zoet tot kruidig en alles daartussenin: Lowlander bier is perfect voor elke stemming en elke gelegenheid. We geloven dan ook dat de kracht van de natuur buitengewone smaakcombinaties kan creëren.

De ruimtes van onze groene oase aan het IJ zijn eenvoudig aan te passen naar jouw specifieke wensen. Of je nu zoekt naar een intiemere setting om bier te proeven of zoekt naar een grootschaligere bierproeverij in Amsterdam: het kan allemaal. Tel daar een zonovergoten terras bij op met een uniek uitzicht over het IJ en je hebt alle elementen voor bierproeverij met uitzicht.

Bierproeverij op locatie

Onze enthousiaste bier-experts weten precies hoe ze een bierproeverij onvergetelijk kunnen maken. Kies eventueel voor een passende selectie van (h)eerlijke snacks die uiteraard naadloos aansluiten op onze bieren. Proef, luister, ruik, en dompel je volledig onder in de wereld van Lowlander bier tijdens deze inspirerende bierproeverij in Amsterdam. Wist je dat we ook gespecialiseerd zijn in non-alcoholische bieren? Voor ieder wat wils dus. Check meer informatie over het menu, onze non-alcoholische en alcoholische bieren en de ruimte in onderstaand portfolio.

Ontdek de mogelijkheden


Ben je enthousiast geworden en klaar om te boeken? Of twijfel je of jouw bierproef-wensen wel te realiseren zijn? Wij zijn wel in voor een uitdaging en kijken graag samen naar de mogelijkheden. Laat het ons weten via het contactformulier en je hoort zo snel mogelijk van ons.

Contactformulier