Beer & Food Tasting

Bij Lowlander brouwen we onze dranken met botanische kruiden, specerijen en fruit. Maar wat houdt dat precies in? Tijdens een Lowlander Beer & Food Tasting vertellen we je gedurende anderhalf uur alles over geuren, smaken én bijpassende bites voor een complete beleving. Niet zo maar een bierproeverij in Amsterdam dus.

De Lowlander Beer & Food Tasting vindt plaats op vrijdagen, zaterdagen en zondagen tussen 15:00 en 18:00 uur, voor €35 per persoon. Reserveer jouw tasting vanaf twee personen via ons reguliere reserveringsysteem, op de homepage via onderstaande link.

Bier proeven in Amsterdam

Bij Lowlander brouwen we met botanicals om op een natuurlijke manier de lekkerste bieren te creëren. Elk bier heeft zijn eigen unieke smaakprofiel. Van fruitig tot bloemig, van zoet tot kruidig en alles daartussenin: Lowlander bier is perfect voor elke stemming en elke gelegenheid. We geloven dan ook dat de kracht van de natuur buitengewone smaakcombinaties kan creëren.

De ruimtes van onze groene oase aan het IJ zijn eenvoudig aan te passen naar jouw specifieke wensen. Of je nu zoekt naar een intiemere setting om bier te proeven of zoekt naar een grootschaligere bierproeverij in Amsterdam: het kan allemaal. Tel daar een zonovergoten terras bij op met een uniek uitzicht over het IJ en je hebt alle elementen voor bierproeverij met uitzicht. Neem contact met ons op via onderstaand formulier voor meer informatie over deze bierproeverij in Amsterdam.

Ontdek de mogelijkheden


Ben je enthousiast geworden en klaar om te boeken? Of twijfel je of jouw bierproef-wensen wel te realiseren zijn? Wij zijn wel in voor een uitdaging en kijken graag samen naar de mogelijkheden. Laat het ons weten via het contactformulier en je hoort zo snel mogelijk van ons.

Contactformulier