Over de lowlander masterclass

Na een intro over alles wat je écht moet weten over beer en natuurlijk over Lowlander, vervolgen we de Masterclass met een spoedcursus Taste, Smell & Match. Vervolgens implementeer je jouw opgedane kennis bij het maken van een geheel eigen beertail. 

Reserveer jouw Lowlander Masterclass op een zaterdag om 13:00 uur, via ons reguliere reserveringsysteem, op de homepage via onderstaande link.

Reserveer jouw Masterclass

een tasting voor iedereen

Liever geen alcohol? Dat is bij Lowlander natuurlijk geen probleem: het is ook mogelijk om een non-alc (0.0%-0.3%) Lowlander Masterclass te boeken. Geef dit aan bij je reservering en wij zorgen dat je ook non-alc volledig op de hoogte bent.

Reserveer jouw Masterclass

Beer & Food Tasting

Wil je naast meer over bier ook meer weten over pairings? Tijdens een Lowlander Beer & Food Tasting vertellen we je alles over geuren, smaken én bijpassende bites voor een complete beleving. Niet zo maar een bierproeverij in Amsterdam dus.

De Lowlander Beer & Food Tasting vindt plaats op vrijdagen, zaterdagen en zondagen tussen 15:00 en 18:00 uur, voor €30 per persoon. Reserveer jouw tasting vanaf twee personen via ons reguliere reserveringsysteem, op de homepage via onderstaande link.

Reserveer jouw Beer & Food tasting