1 van 5

Lowlander Botanical Bar & Restaurant - WAAR WE SMAAK MAXIMALISEREN EN VERSPILLING MINIMALISEREN.

"Ons lunch, borrel en diner-menu barst van de (h)eerlijke gerechten die de (smaak)kracht van planten benadrukken, mét vlees- of vis opties. Alles is perfect te pairen met onze botanisch gebrouwen bieren (zowel alcoholisch als non-alcoholisch), botanische frisdranken, verse theeën, natuurlijke sappen en zogeheten Beertails. Kortom, bij Lowlander Botanical Bar & Restaurant denken we niet alleen aan onze gast - maar ook aan de natuur!"

Bouwen aan een beter voedselsysteem

We zetten ons actief in voor het opbouwen van een beter voedselsysteem. Naast het gebruik van overtollige ingrediënten, zoeken we altijd actief naar producten van lokale, biologische en milieubewuste leveranciers. Hiermee ondersteunen we lokale gemeenschappen, verminderen we onze ecologische voetafdruk en dragen we bij aan een gezondere planeet. En die liefde proef je!

Reserveer nu je tafel

Geniet van een unieke ervaring bij Lowlander Botanical Bar & Restaurant. Reserveer nu je tafel om je plek te verzekeren en te genieten van onze heerlijke gerechten en botanical drinks.

Reserveer nu

Kom ons team versterken

Bij Lowlander leven en ademen we onze kernwaarden. Onze zogenaamde 'beuken gek!' mentaliteit drijft ons om waarde toe te voegen, uitdagingen aan te gaan en uit te blinken in alles wat we zeggen en doen. We begrijpen dat de reis net zo belangrijk is als de bestemming en we vieren succes onderweg. Ondernemerschap zit in ons DNA en we moedigen ons team aan om vindingrijk te zijn. Met onze Nederlandse directheid hechten we waarde aan transparantie en eenvoud, waarbij we altijd recht op ons doel afgaan. Ons doel is om de favoriete ober van onze klanten te zijn, professionele service te bieden met een glimlach waarbij iedereen telt.