Bouwen aan een beter voedselsysteem

We zetten ons actief in voor het opbouwen van een beter voedselsysteem. Naast het gebruik van overtollige ingrediënten, zoeken we altijd actief naar producten van lokale, biologische en milieubewuste leveranciers. Hiermee ondersteunen we lokale gemeenschappen, verminderen we onze ecologische voetafdruk en dragen we bij aan een gezondere planeet. En die liefde proef je!

Reserveer nu je tafel

Geniet van een unieke ervaring bij Lowlander Botanical Bar & Restaurant. Reserveer nu je tafel om je plek te verzekeren en te genieten van onze heerlijke gerechten en botanical drinks.

Reserveer nu

Kom ons team versterken

Bij Lowlander doen we dingen net even anders. We zijn nieuwsgierig en creatief in alles wat we doen. We zijn ondernemend en nemen onze verantwoordelijkheid. En daar hoort een team bij dat een risico niet uit de weg gaat, mét teamleden die bij willen dragen aan het realiseren van een beter resultaat voor de wereld waar we zo van houden.

We begrijpen dat de reis net zo belangrijk is als de bestemming en we vieren succes onderweg. En omdat we samen meer bereiken, zoeken we regelmatig nieuwe teamleden.

Bekijk de vacatures