De wonderen van botanisch gebrouwen dranken

Dompel jezelf onder in een wereld van botanische wonderen met onze creatieve drank selectie. Onze diverse drankenkaart bevat een ruim assortiment aan botanisch gebrouwen bieren (zowel alcoholisch als non-alcoholisch), verfrissende botanische frisdranken, aromatische verse theeën, natuurlijke sappen en betoverende botanische cocktails. Er is altijd iets heerlijks te kiezen voor iedereen, of je nu op zoek bent naar een unieke biertasting of een prachtig samengestelde non-alcoholische drank.

Bouwen aan een beter voedselsysteem

Omdat we een actieve bijdrage willen leveren aan de opbouw van een beter voedselsysteem, streven we ernaar om naast overtollige ingrediënten zoveel mogelijk producten te betrekken van lokale, biologische en milieubewuste leveranciers. Door lokale partners zoveel mogelijk te ondersteunen, zorgen we ervoor dat onze ingrediënten van de hoogste kwaliteit zijn en tegelijkertijd onze ecologische voetafdruk minimaliseren.

BEKIJK HIER HET DESSERTMENU

Beter voor jou en de planeet

Ons menu is ontworpen met een focus op het gebruik van plantaardige ingrediënten - plus meerdere vis- en vleesopties - om een gezondere levensstijl te bevorderen en tegelijkertijd onze impact op het milieu te minimaliseren. Geniet van heerlijke smaken zonder schuldgevoel, wetende dat je een positieve keuze maakt voor jezelf en de wereld om je heen.

Verken ons menu en ga op een culinaire reis waar duurzaamheid, creativiteit en smaak samenkomen. Kom naar Lowlander Botanical Bar & Restaurant en ontdek een heerlijke wereld van smaakvolle gerechten en botanische dranken.