Je verjaardag vieren in een restaurant

Vier jij je verjaardag het liefst met al je dierbaren aan een lange tafel vol met goed eten en waardevolle gesprekken? Dat komt goed uit, want wij weten precies hoe we een verjaardagsfeest in een restaurant onvergetelijk kunnen maken. Kies een passende selectie van (h)eerlijke gerechten die de (smaak)kracht van planten benadrukken, mét vlees- of vis opties. Uiteraard begeleid door botanisch - gemaakt met fruit, specerijen en kruiden - gebrouwen bieren (met als zonder alcohol) en soda’s. Ook leuk: start je verjaardag eens met een originele beertail. Bekijk meer details in onderstaand portfolio.

De locatie om je verjaardag te vieren

Of je nu op zoek bent naar een zaal om te huren voor je verjaardag of een knettergezellige cafésetting die voelt als thuiskomen: wij weten precies hoe we jouw ideale verjaardag kunnen realiseren. De ruimtes van onze groene oase aan het IJ zijn dan ook eenvoudig aan te passen naar jouw specifieke wensen.

Ben je meer op zoek naar een zaal om te huren voor je verjaardagsfeest? Onze sfeervolle ruimte mag dan groot zijn, de uitstraling zorgt voor een knusse setting. Tel daar een zonovergoten terras bij op met een uniek uitzicht over het IJ en je hebt alle elementen voor een succesvolle eigen jaarwisseling.

Ontdek de mogelijkheden


Wil je een boeking aanvragen of een groepsreservering voor meer dan 12 personen? Of twijfel je of jouw verjaardagswensen wel te realiseren zijn? Wij zijn wel in voor een uitdaging en kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden. Laat het ons weten via onderstaand formulier en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Contactformulier