Een passend menu bij elk event

Onze gerechten kenmerken zich door verrassende twists op bekende klassiekers. Elke gang wordt zorgvuldig samengesteld en verrijkt met verse kruiden en Lowlander’s kenmerkende botanicals. Onze diverse drankenkaart bevat een ruim assortiment aan (non-)alcoholische bieren gebrouwen met botanische ingrediënten, verfrissende frisdranken, verse theeën, natuurlijke sappen en beertails. Samen komen we tot een passend menu, een verrassende combi van beers & bites of misschien wel een indrukwekkende start met een van onze huisgemaakte beertails.

Een uniek bedrijfsevenement

Bij Lowlander Botanical Bar & Restaurant zit je niet vast aan een programma zoals bij andere eventlocaties in Amsterdam vaak het geval is. De indeling van de dag of avond is volledig aan jou. De ruimte is geschikt voor het geven van presentaties, een lunch, diner, onvergetelijk feest, maar net zo goed voor een mix van verschillende onderdelen achter elkaar.

Bij het organiseren van een bedrijfsevenement komt een hoop kijken. Wij zijn er dan ook om met je mee te denken, te inspireren én taken uit handen te nemen. We zorgen voor een soepel verloop van jouw bedrijfsevent, waarbij persoonlijke service voorop staat. En dat zit ‘m ook in de details: denk aan gepersonaliseerde menu’s, een groepsdiner tot in de puntjes verzorgd óf een bierproeverij toegespitst op jullie wensen.

Ontdek de mogelijkheden

Wil je een boeking aanvragen voor jouw event, een bedrijfseest organiseren met een groep komen eten van meer dan 12 personen? Wij kunnen niet wachten om met je mee te denken en kijken dan ook graag samen met jou naar de mogelijkheden. Neem contact met ons op via onderstaand formulier en je krijgt zo snel mogelijk een reactie.

Contactformulier