Een sfeervolle zaal huren

De totale ruimte van 764 m2 met zonovergoten terras maakt Lowlander Bar & Restaurant tot een bijzondere locatie midden in Amsterdam. Van bierproeverij tot bedrijfsfeest en van groepsdiner tot de ideale feestruimte die je kunt bedenken voor je bruiloft

Nieuwsgierig geworden hoe dat er dan precies uit kan zien of benieuwd naar de bereikbaarheid van de locatie? Deze info hebben we natuurlijk nauwkeurig voor je verzameld in onderstaand portfolio.

VAN FEESTZAAL TOT INTIEME KROEGSFEER

Lowlander Botanical Bar & Restaurant is functioneel ingedeeld in verschillende ruimtes. Hierdoor zijn de mogelijkheden eindeloos. Ook met het originele aanbod van dranken onderscheid je jouw event van anderen. Uiteraard schenken we onze alc én non-alc bieren - gebrouwen met botanische ingrediënten als fruit, specerijen en kruiden. Daarnaast zijn er volop soda’s, verse theeën, 100% natuurlijke sappen, botanische cocktails en onze iconische beertails beschikbaar.

Ook al is je event groot, wij zorgen ervoor dat de sfeer persoonlijk blijft. Aan details wordt gedacht, tot in de puntjes zelfs. Denk aan gepersonaliseerde menu’s, uitzinnig lekkere gerechten en snacks en een gestroomlijnde coördinatie van je event. Hoef jij je daar ook niet meer druk over te maken.

PLAN JOUW EVENT

Wil je een boeking aanvragen, een groepsreservering voor meer dan 12 personen, of ben je op zoek naar meer informatie? We zijn altijd benieuwd naar jouw plannen en horen er dan ook graag meer over. Laat het ons weten via onderstaand contactformulier.

Contact form