Ervaar de wereld van botanicals

Bij Lowlander brouwen we onze dranken met botanische kruiden, specerijen en fruit. Maar wat houdt dat precies in? Tijdens een Lowlander Beer & Food Tasting vertellen we je gedurende anderhalf uur alles over geuren, smaken én bijpassende bites voor een complete beleving. Niet zo maar een bierproeverij in Amsterdam dus.

De Lowlander Beer & Food Tasting vindt plaats op vrijdagen, zaterdagen en zondagen tussen 15:00 en 18:00 uur, voor €30 per persoon. Reserveer jouw tasting vanaf twee personen via ons reguliere reserveringsysteem, op de homepage via onderstaande link.

Reserveer jouw Tasting

een tasting voor iedereen

Liever geen alcohol? Dat is bij Lowlander natuurlijk geen probleem: het is ook mogelijk om een non-alc (0.0%-0.3%) Lowlander Beer & Food Tasting te boeken. Geef dit aan bij je reservering en wij zorgen voor de meest smaakvolle en verrassende pairings.

Reserveer jouw tasting

Nieuw: Lowlander masterclass

Wil je echt een deep dive in Lowlander beer, kies dan voor de Lowlander Masterclass. Leer alles - maar dan ook echt alles - over bier tijdens een 1,5 uur durende Lowlander Masterclass, onder begeleiding van een ervaren ambassador.

Na een intro over alles wat je écht moet weten over beer en natuurlijk over Lowlander, vervolgen we de Masterclass met een spoedcursus Taste, Smell & Match. Vervolgens implementeer je jouw opgedane kennis bij het maken van een geheel eigen beertail.

Vraag jouw Lowlander Masterclass aan via ons contactformulier onderaan deze pagina.

Reserveer jouw Lowlander Masterclass

Contact form