Unieke locatie aan 't IJ

Door de flexibele maar knus ingerichte ruimte weet je zeker dat eten met een grote groep nog steeds intiem en gezellig blijft. Details zijn daarin net zo belangrijk als het eten, we doen er dan ook alles aan om jouw groepsdiner zo onvergetelijk mogelijk te maken.

Het gezelschap mag dan al sfeerverhogend zijn, de locatie is minstens zo belangrijk. En die bevindt zich aan de oevers van ’t IJ in het populaire Amsterdam-Noord. Dus of het nou om een personeelsetentje gaat, een verjaardagsborrel of een familielunch: het restaurant leent zich voor de meest uiteenlopende grote groepen. Bekijk ons portfolio voor de uiteenlopende mogelijkheden.

Lekker en leuk eten met een grote groep

Van een café-sfeer tot een volledig restaurant en van een proeflokaal tot een borrelterras: eten met een groep kan in alle soorten en maten. Kies voor het hele restaurant met een grote groep of ga voor intiem uit eten met een groep in een knussere setting.


Ga je uit eten met een groep dan moet het menu er natuurlijk ook op afgestemd zijn. Ons menu biedt een frisse kijk op bekende klassiekers, waarbij elk gerecht wordt bereid met kruiden, specerijen en technieken die er voor zorgen dat we het meeste uit elke smaak halen en behouden. En natuurlijk hebben we een creatief aanbod van botanisch - gemaakt met fruit, specerijen en kruiden - gebrouwen bieren (zowel met als zonder alcohol), botanische soda’s, verse theeën, 100% natuurlijke sappen, botanische cocktails en beertails.

Maak een reservering

Wil je een reservering maken om te eten met een groep van meer dan 12 personen, of ben je op zoek naar meer informatie? Laat het ons weten via onderstaand contactformulier en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Contactformulier