Borrelen in elk seizoen

In de knusse ruimte van Lowlander Botanical Bar & Garden zijn er talloze mogelijkheden op het gebied van eten en drinken. Ga voor oldschool snacks met bier, kies voor onze non-alcoholische assortiment in de vorm van botanisch gebrouwen bier en soda’s, of verras met huisgemaakte beertails.

Tijdens warmere maanden kies je natuurlijk voor ons zonovergoten terras mét uitzicht over het IJ. Maar ook voor een nieuwjaarsborrel of kerstborrel hebben we alles in huis. Sfeervolle kerstverlichting, knusse hoekjes voor een echt huiskamergevoel en natuurlijk seizoensgebonden opties wanneer het gaat om de menukaart. Ook voor borrel bij een babyshower of verjaardag kun je bij ons terecht.

Bedrijfsborrel in Amsterdam

Bij een onvergetelijke borrel voor jouw bedrijf staat sfeer natuurlijk voorop. En laten wij daar nou net expert in zijn. Onze locatie van maar liefst 764 m2 mag dan groot klinken, het knusse interieur voelt als een café waar je niet meer weg wil. Door de flexibele indeling maak je de borrel zo groot of zo klein als je wilt. Een mooi alternatief dus wanneer je niet met z’n allen in dat ene favoriete kleine café om de hoek past.

Tijd voor een borrel!

Ben je benieuwd of jouw borrelplannen te realiseren zijn in onze locatie? Of wil je ook meer weten over de mogelijkheden van een bedrijfsfeest of bijvoorbeeld een bruiloft? Wij zijn benieuwd - laat het ons weten via onderstaand contactformulier en we bespreken alles van voor naar achter en weer terug.

Contactformulier