Een uniek personeelsfeest

Een ding is zeker bij jouw bedrijfsfeest: je staat er niet alleen voor. Of het nou gaat om de juiste aankleding, het eten en drinken, of een strak draaiboek van de dag. Ons ervaren team helpt je met veel enthousiasme om te zorgen dat het feest vlekkeloos verloopt. Daarbij denken we niet alleen aan de grote lijnen, maar vinden we details minstens zo belangrijk.

De ruimte mag dan in totaal 764m2 groot zijn, we weten precies hoe we het beste uit de ruimte kunnen halen. Nieuwsgierig geworden maar staat het antwoord op je vraag er nog niet tussen? Grote kans dat je die wel vindt in ons portfolio. Hier hebben we de belangrijkste details in opgenomen. Van een gedetailleerde plattegrond met meer informatie over de capaciteit van de ruimte tot het menu en natuurlijk de (alc- en non-alc) bieren die gebrouwen zijn met botanische ingrediënten.

Een groene oase aan 't IJ

Gelegen midden in het populaire Amsterdam-Noord, zorgt de sfeervolle locatie in een oogopslag voor een indrukwekkende eerste indruk. Het uitzicht over het IJ én de sfeervolle en flexibele binnenruimte, maken dat je voor zowel groot- als kleinschalige bedrijfsfeesten bij ons op de juist plek bent.

We weten het allemaal: een bedrijfsfeest vraagt vooral om sfeer. En laten wij dat nou net het allerbelangrijkst vinden. We hebben aan alles gedacht om de sfeer erin te brengen én te behouden. Wat dacht je bijvoorbeeld van een gezellige bierproeverij of een bruisend diner met gepersonaliseerde menu’s? Ook mogelijk: een volledige afhuur met diner én aansluitend feest, zonder dat de stoelen aan de kant hoeven.

Meer weten?

Heb je vragen over de ruimtes, de techniek of ben je gewoon benieuwd of jouw plan te realiseren is op onze locatie? Laat het ons weten via onderstaand formulier en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wist je dat je onze ruimte ook kunt huren voor een verjaardagsfeest of een bruiloft? Neem voor meer informatie contact met ons op via onderstaand formulier.

Contactformulier