Programmering

Bij Lowlander Botanical Bar & Restaurant stellen we een gevarieerd aanbod aan geplande activiteiten samen om jouw ervaring bij ons te verbeteren. Doe mee aan een scala aan spannende evenementen die aansluiten bij verschillende interesses en passies, er is altijd iets leuks voor jong en oud!

Onvergetelijke ervaringen wachten op je

Genieten van verrukkelijke gerechten die perfect samengaan met onze botanisch gebrouwen bieren tijdens een van onze populaire bier- en foodproeverijen. Laat je helemaal gaan tijdens een avond vol dans en feest met onze energieke dansavonden met gast DJ’s.

Voor degenen die hun kennis en vaardigheden willen vergroten, bieden onze masterclasses een unieke kans om te leren van onze ervaren professionals. Verdiep je in de kunst van botanische cocktails, ontdek de geheimen van het brouwen of leer de fijne kneepjes van botanische ingrediënten, allemaal terwijl je geniet van een interactieve en educatieve ervaring.

Kom genieten van onze zomerse diners aan het water, waar je kunt genieten van de zon, de koele bries en heerlijke botanische lekkernijen in combinatie met verfrissende drankjes. Onze locatie aan het water biedt het perfecte decor voor een ontspannen en gezellig samenzijn met vrienden, familie of collega's.

Blijf op de hoogte van onze opkomende evenementen via sociale media of meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van onze programmering. We streven ernaar om nieuwe en innovatieve ervaringen te bieden die een blijvende indruk achterlaten.

Of je nu op zoek bent naar culinaire avonturen, levendig entertainment of educatieve ervaringen, Lowlander Botanical Bar & Restaurant is dé bestemming voor onvergetelijke evenementen. Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over onze aankomende evenementen of om te bespreken hoe je je eigen privé-evenement kunt organiseren bij Lowlander Botanical Bar & Restaurant. We kijken ernaar uit om samen met jou onvergetelijke ervaringen te creëren!